Burger cu fasii de pulpa de porc

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de porc – 1 kg
  • sos Barbecue – 6 linguri
  • suc de rosii – 400 ml
  • apa – 300 ml
  • sare
  • piper
  • salata de cruditati (Varza – 1/4 buc
  • Morcov – 2 buc
  • Telina 1/4 buc
  • Pastarnac – 1 buc
  • Maioneza 4 linguri
  • Iaurt gras – 1 lingura si 1/2
  • Stafide – 2 linguri)
  • castraveti murati – 3 buc
  • branza cheddar – 6 buc
  • chifle cu ceapa si susan – 6 buc
  • extra sos Barbecue pentru fiecare burger in parte

Mod de preparare

• amestecati sosul barbecue cu rosiile, apa, sarea si piperul
• puneti pulpa de porc in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital, setati modul de gatire High si timpul de 5 ore
• odata gatit, zdrobiti pulpa cu o furculita
• ungeti chiflele cu sos barbecue, puneti carnea de porc si adaugati deasupra salata de cruditati, felii subtiri de castraveti murati si o felie de branza Cheddar.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...