Burger cu fasii de pulpa de porc

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de porc – 1 kg
  • sos Barbecue – 6 linguri
  • suc de rosii – 400 ml
  • apa – 300 ml
  • sare
  • piper
  • salata de cruditati (Varza – 1/4 buc
  • Morcov – 2 buc
  • Telina 1/4 buc
  • Pastarnac – 1 buc
  • Maioneza 4 linguri
  • Iaurt gras – 1 lingura si 1/2
  • Stafide – 2 linguri)
  • castraveti murati – 3 buc
  • branza cheddar – 6 buc
  • chifle cu ceapa si susan – 6 buc
  • extra sos Barbecue pentru fiecare burger in parte

Mod de preparare

• amestecati sosul barbecue cu rosiile, apa, sarea si piperul
• puneti pulpa de porc in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital, setati modul de gatire High si timpul de 5 ore
• odata gatit, zdrobiti pulpa cu o furculita
• ungeti chiflele cu sos barbecue, puneti carnea de porc si adaugati deasupra salata de cruditati, felii subtiri de castraveti murati si o felie de branza Cheddar.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza Calzone

Eu am evitat aceasta pizza zicand ca umplutura ramane cruda. Am facut-o si a iesit foarte buna!

Pizza Calzone
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca