• pentru a fragezi carnea de iepure si a o lasa suculenta, inainte de gatirea traditionala, scufundati carnea fie in apa cu mirodenii si sare, fie in supa de carne, si lasati-o acolo 40-45 de minute la 92-95⁰C. Astfel scade riscul ca ea sa devina tare sau elastica.
• puneti legumele pe fundul vasului ceramic al slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si iepurele peste ele
• adaugati 3 cani de supa de legume, cat sa treaca peste legume si sa stea iepurele scufundat pe jumatate. Apoi acoperiti carnea cu cateva felii subtiri de ceafa de porc afumata si uscata.
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 5 ore
• dupa terminarea programului, mai sotati putina mazare in tigaie, două minute, pentru culoare și textura
• la final puteti adauga si sos brun, ca cel de la reteta de Osso Buco, o gasiti aici. Sosul gelifiat trebuie doar incalzit intr-o cratita inainte de a fi pus pe farfurie.
• pentru plus de gust, rumeniti cu unt iepurele inainte de a-l portiona.
Pofta buna!
Articolul complet: http://www.adihadean.ro/2016/05/iepure-n-gradina/
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii