• fasonati carnea de vita si taiati-o cubulete
• taiati morcovii cuburi mai mari, iar ceapa rosie cuburi mai mici
• tocati usturoiul marunt
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté pe plita si cand s-a incins adaugati uleiul si apoi carnea
• caliti-o bine pana devine brun aurie
• adaugati morcovii, ceapa rosie si usturoiul
• stingeti cu vin rosu si lasati sa se reduca
• adaugai apa si lasati-o sa scada
• puneti apoi sos de soia si de barbecue peste
• luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté
• setati pe modul de gatire High si timpul de 2 ore
• cu 30 de minute inainte de incheierea programului adaugati mazarea
• cu 10 minute inainte de incheierea programului adaugati amidonul dizolvat in putin lichid din mancare si bineinteles, piper si sare daca mai trebuie
• serviti cu orez.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj