Pui Tikka Masala

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe superioare – 5 buc
  • ulei de alune – 1 lingura
  • sucul de la o lamaie
  • coriandru boabe – 1 lingurita
  • chimion – 1/2 lingurita
  • nucsoara – 1/2 lingurita
  • cardamon – 1/2 lingurita
  • scortisoara – 1/2 lingurita
  • piure rosii – 1 lingura
  • smantana de gatit – 100 ml
  • lapte de cocos – 50 ml
  • piper cayenne – 1 lingurita
  • ghimbir ras – 1/2 lingurita
  • ulei – 2 linguri
  • ceapa rosie – 1 buc
  • sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• curatati si taiati cubulete pulpele superioare
• puneti-le intr-un castron incapator si adaugati peste acestea uleiul de alune, sucul de la o lamaie, coriandru boabe (pe care le macinati), chimion, nucsoara, cardamon, scortisoara, piper cayenne, ghimbir ras, sare si piper
• tocati ceapa cubulete mici si adaugati-o si pe aceasta deasupra, impreuna cu piureul de rosii, smantana de gatit, laptele de cocos si uleiul
• amestecati foarte bine totul si puneti compozitia in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual Black
• setati pe modul de gatire High si opriti dupa 2 ore.

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!