• curatati si taiati cubulete pulpele superioare
• puneti-le intr-un castron incapator si adaugati peste acestea uleiul de alune, sucul de la o lamaie, coriandru boabe (pe care le macinati), chimion, nucsoara, cardamon, scortisoara, piper cayenne, ghimbir ras, sare si piper
• tocati ceapa cubulete mici si adaugati-o si pe aceasta deasupra, impreuna cu piureul de rosii, smantana de gatit, laptele de cocos si uleiul
• amestecati foarte bine totul si puneti compozitia in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual Black
• setati pe modul de gatire High si opriti dupa 2 ore.
Pofta buna!
Delicioasaaaaaaaaaaaaaa! Deja s-a dus jumatate de tava...vai! :)))))))
Negresa cu crema de vanilie si fulgi de ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj