Pui Tikka Masala

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe superioare – 5 buc
  • ulei de alune – 1 lingura
  • sucul de la o lamaie
  • coriandru boabe – 1 lingurita
  • chimion – 1/2 lingurita
  • nucsoara – 1/2 lingurita
  • cardamon – 1/2 lingurita
  • scortisoara – 1/2 lingurita
  • piure rosii – 1 lingura
  • smantana de gatit – 100 ml
  • lapte de cocos – 50 ml
  • piper cayenne – 1 lingurita
  • ghimbir ras – 1/2 lingurita
  • ulei – 2 linguri
  • ceapa rosie – 1 buc
  • sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• curatati si taiati cubulete pulpele superioare
• puneti-le intr-un castron incapator si adaugati peste acestea uleiul de alune, sucul de la o lamaie, coriandru boabe (pe care le macinati), chimion, nucsoara, cardamon, scortisoara, piper cayenne, ghimbir ras, sare si piper
• tocati ceapa cubulete mici si adaugati-o si pe aceasta deasupra, impreuna cu piureul de rosii, smantana de gatit, laptele de cocos si uleiul
• amestecati foarte bine totul si puneti compozitia in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual Black
• setati pe modul de gatire High si opriti dupa 2 ore.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...