• curatati si taiati cubulete pulpele superioare
• puneti-le intr-un castron incapator si adaugati peste acestea uleiul de alune, sucul de la o lamaie, coriandru boabe (pe care le macinati), chimion, nucsoara, cardamon, scortisoara, piper cayenne, ghimbir ras, sare si piper
• tocati ceapa cubulete mici si adaugati-o si pe aceasta deasupra, impreuna cu piureul de rosii, smantana de gatit, laptele de cocos si uleiul
• amestecati foarte bine totul si puneti compozitia in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual Black
• setati pe modul de gatire High si opriti dupa 2 ore.
Pofta buna!
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti