Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

• taie iepurele in bucati – separa pulpele si fileurile• stropeste-le cu ulei de masline si fresh de lamaie,

Portii
2
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • iepure - 1 buc
  • bacon - 810 felii
  • prune proaspete - 6 buc
  • cherry - 60 ml
  • ghimbir macinat - 1 varf de cutit
  • cimbru proaspat - 3 crengute
  • ulei de masline - 3 linguri
  • salota - 2 buc
  • fresh de lamaie - 60 ml
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

• taie iepurele in bucati – separa pulpele si fileurile
• stropeste-le cu ulei de masline si fresh de lamaie, asezoneaza-le cu sare si piper alb si lasa-le cca 2 ore la marinat
• incinge vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saute si soteaza bucatile de iepure
• adauga salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru
• taie baconul si prunele cubulete si adauga-le si pe acestea
• stinge cu cherry si lasa-l putin sa se reduca
• ia vasul de pe foc si introdu-l in slow cooker Crock Pot 6L Saute
• seteaza-l pe modul de gatire Low si timpul de 1 ora si 30 min
• adauga ghimbirul peste si pune capacul
• cu 15 minute inainte de final, potriveste de sare si piper alb.

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!