Rasol de berbecut made by Adrian Hadean

• taiati morcovii in bucati mari si adaugati-i in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital• spalati si stergeti

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
720 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rasol de berbecut - 2 buc
  • morcovi 4 buc mari
  • usturoi 34 catei
  • stele de anason 56 buc
  • hasme cateva bucati
  • sare grunjoasa, piper, seminte de chimen negru
  • vin rosu sec 100 ml (Feteasca neagra)
  • supa de oase/ apa 300 ml
  • Ingrediente pentru garnitura:
  • naut
  • usturoi 2 catei
  • ceapa 1 buc
  • foi de dafin 2 buc
  • sare
  • patrunjel
  • ulei de masline

Mod de preparare

• taiati morcovii in bucati mari si adaugati-i in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital
• spalati si stergeti carnea cu un prosop curat si uscat, apoi asezati-o in slow cooker, peste patul de morcovi
• adaugati cativa catei de ustoroi, 5-6 stele de anason, cateva hasme, apoi presarati peste carne sare grunjoasa, piper si seminte de chimen negru
• turnati peste carne 100 ml de vin rosu sec (Feteasca neagra) si 300 ml supa de oase (daca nu aveti, folositi apa)
• setati slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 12 ore
Mod de preparare garnitura:
• pastrati nautul in apa, de seara pana dimineata, apoi fierbeti-l in multa apa, cu doi catei de usturoi, o ceapa, doua foi de dafin si sare, pana se inmoaie bobul
• amescati nautul cu sare de mare, patrunjel si ulei de masline.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca