• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
• adaugati sare, piper, fulgi de ardei uscat si afumat, trei linguri de sos de stridii, cateva ramurele de oregano tanar, trei catei de usturoi, trei cepe mici taiate-n sferturi
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe modul de gatire Low si lasati la gatit pentru 10 ore
• cand s-a incheiat timpul de gatit, am lasat oala sa se raceasca si am pus-o in frigider pana a doua zi. Grasimea s-a ridicat la suprafata si s-a solidificat. Sub ea, carnea captiva-n jeleu de vin, foarte gustos, foarte aromat.
• am indepartat grasimea si am scos din oala o parte din carne si o parte din jeleu (se pastreaza bine asa la rece 3-4 zile). Le-am pus intr-o tigaie, pe foc mic.
• se poate consuma cu cartofi fierti, sfecla fiarta in aburi si cu zeama rezultata din topirea jeleului.
Reteta completa: http://www.adihadean.ro/2015/02/rasol-de-vita-la-crock-pot/
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa