Tochitura cu carne de porc, berbecut marinat si pastrama de oaie afumata

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ceafa de porc – 500 g
  • Berbecut marinat – 300 g (3 linguri de ulei de masline
  • 67 frunze de busuioc
  • 3 catei de usturoi
  • 4 frunze de menta
  • sare
  • piper)
  • Pastrama de oaie afumata – 150 g
  • Ulei de masline – 3 linguri
  • Usturoi – 1/2 capatana
  • Vin rosu demisec – 100 ml
  • Suc de rosii – 300 ml
  • Apa – 100 ml
  • Zahar – 1/2 lingurita
  • Piper – dupa gust

Mod de preparare

• Taie ceafa de porc, carnea de berbecut marinata si pastrama de oaie afumata cuburi;
• Pune uleiul in vasul Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté si caleste toate tipurile de carne, pana prind o culoare frumoasa aurie;
• Adauga usturoiul tocat in prealabil si caleste-l si pe acesta;
• Stinge cu vinul rosu demisec si lasa-l sa se reduca;
• Adauga apoi sucul de rosii, apa si zaharul pentru a mai taia din aciditate;
• Nu puneti sare deoarece carnea afumata este si asa prea sarata;
• Luati de pe foc si puneti vasul in Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté;
• Setati programul „high" si timpul de 2 ore;
• De indata ce s-a gatit, serveste cu mamaliguta; Amesteca bine mamaliguta pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa;
• Serveste apoi langa carne.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de conopida cu carne de curcan

Va place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...

Salata de conopida cu carne de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca