• Taie ceafa de porc, carnea de berbecut marinata si pastrama de oaie afumata cuburi;
• Pune uleiul in vasul Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté si caleste toate tipurile de carne, pana prind o culoare frumoasa aurie;
• Adauga usturoiul tocat in prealabil si caleste-l si pe acesta;
• Stinge cu vinul rosu demisec si lasa-l sa se reduca;
• Adauga apoi sucul de rosii, apa si zaharul pentru a mai taia din aciditate;
• Nu puneti sare deoarece carnea afumata este si asa prea sarata;
• Luati de pe foc si puneti vasul in Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté;
• Setati programul „high" si timpul de 2 ore;
• De indata ce s-a gatit, serveste cu mamaliguta; Amesteca bine mamaliguta pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa;
• Serveste apoi langa carne.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa