• curatati bine inimile de porc, astfel incat sa ramaneti cu 800 g
• tocati ambele capatani de usturoi cat mai marunt
• puneti-le intr-un bol si adaugati uleiul de masline deasupra
• amestecati-le bine cu legumele deshidratate, usturoi, cimbru uscat, sare si piper
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital si adaugati sucul de rosii, untul si apa
• amestecati bine si puneti capacul
• setati pe modul de gatit High si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu 10 minute inainte de incheierea programului dizolvati amidonul in putin lichid din cel format in slow cooker Crock-Pot si puneti-l peste tochitura
• amestecati si asteptati incheierea programului – serviti apoi cu mamaliguta.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa