• spalati si curatati morcovii si cartofii si taiati-i cubulete• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii
• spalati si curatati morcovii si cartofii si taiati-i cubulete
• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii si morcovii
• taiati ceapa si usturoiul cubulete micute
• adaugati morcovii, cartofii, ardeii, ceapa, usturoiul, ghimbirul, coaja de lamaie, praful de curry, turmeric, boia, sare, piper, apa in slow cooker Crock Pot 3.5 L Manual Chrome si setati pe modul de gatire High
• lasati la gatit cca 2h:45min si adaugati nautul, fasolea verde, laptele de cocos si reasezonati cu sare si piper
• opriti dupa 3h:45min si savurati alaturi de o portie de orez sau cous cous.
Pofta buna!
O reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj