• curatati ceapa, usturoiul si morcovul si taiati capetele de la fasolea galbena• taiati ceapa si usturoiul marunt•
• curatati ceapa, usturoiul si morcovul si taiati capetele de la fasolea galbena
• taiati ceapa si usturoiul marunt
• desfaceti conopida in buchetele mici
• spalati bine cartofii rosii (lasati-i cu coaja) si taiati-i cubulete
• taiati morcovul rondele
• taiati fasolea galbena pe jumatate
• taiati ardeii grasi cubulete
• in vasul Crock Pot puneti buchetelele de conopida, ceapa si usturoiul, cartofii rosii, morcovul, fasolea galbena taiata pe jumatate si ardeiul gras
• adaugati sucul de rosii, foile de dafin, zaharul si crengutele de cimbru peste acestea
• condimentati dupa gust cu sare si piper
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Sauté pe foc si sotati-le cca 5-10 minute, amestecand usor
• mutati apoi vasul in Crock Pot si setati pe modul de gatire High pentru 1 ora si 30 minute
• la final mai potriviti o data gustul cu sare si piper si adaugati patrunjelul taiat marunt.
Pofta buna!
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa