• puneti ardeii pe plita sau in cuptor la copt• tocati ciupercile cubulete marunte• odata copti ardeii, puneti
• puneti ardeii pe plita sau in cuptor la copt
• tocati ciupercile cubulete marunte
• odata copti ardeii, puneti o folie de plastic deasupra si lasati-o cca 10-15 minute – se va crea condens in interior si veti putea curata ardeii cu foarte mare usurinta, fara a fi nevoie sa ii treceti prin apa rece si sa isi piarda aroma
• scoateti-le semintele si taiati-i cubulete
• in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saute caliti ciupercile in ulei de masline si adaugati cimbru si foi de dafin
• adaugati apoi ardeiul copt peste
• potriviti de sare, piper si zahar
• introduceti vasul detasabil in slow cooker Crock Pot 6L Saute, inveliti capacul in prosop si setati timpul de 2 ore si modul de gatire High
• cu jumatate de ora inainte de final, luati capacul si adaugati bulionul
• lasati zacusca sa se gateasca fara capac, iar dupa cca 2 ore toate legumele sunt fierte, iar ea a scazut si s-a ingrosat.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii