Budinca de paste cu branzeturi si ton

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste – 250 g (am folosit Conchiglioni)
  • brie – 150 g
  • mozzarella – 200 g
  • branza de capra – 50 g
  • ton in conserva (in ulei) – 450 g
  • chives – 1/2 casoleta
  • smantana de gatit – 150 ml
  • oua – 4 buc (la temperatura camerei)
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

• fierbeti pastele in apa cu sare in functie de instructiunile de pe pachet
• scurgeti-le si puneti-le intr-un bol
• bateti cele 4 oua si puneti-le deasupra
• adaugati mozzarella data pe razatoare, iar branza de capra si branza Brie zdrobiti-le si puneti-le deasupra
• adaugati smantana de gatit, chives tocat si ton maruntit
• potriviti de sare si piper si amestecati bine
• asezati o foaie de copt in slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital si turnati compozitia acolo
• puneti capacul si setati aparatul pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore si 30 de minute.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu afine si struguri

Briose cu afine si struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca