Peste cu glazura de mustar

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Peste cu glazura de mustar

Ingrediente

  • file de biban / salau (fara oase ) - 2 buc
  • fresh de la o lamaie mica
  • miere - 2 lingurite
  • mustar cu miere / dijon - 6 lingurite
  • patrunjel - ½ legatura
  • marar - ½ legatura
  • ierburi uscate (Provence) - 2 lingurite rase (strict optional)
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii
• presara putina sare si piper pe ambele fileuri
• toaca patrunjelul si mararul marunt
• amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate
• pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar
• pune-l in slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min si modul de gatire High - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea fileurilor
• scoate fileurile din slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si spala vasul detasabil
• pune-l pe aragaz la foc, incinge-l bine si prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri fragede cu branza

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Rulouri fragede cu branza
Gogosari in otet pentru iarna

Gogosari in otet pentru iarna

Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.

Gogosari in otet pentru iarna
Ciorba de perisoare din carne de pui

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Briose aperitiv cu legume si sunca presata
1
Aperitive cu legume

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Ciorba de fasole in bol de paine
2
Ciorbe

Ciorba de fasole in bol de paine

Ciorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...

Ciorba de fasole in bol de paine
Ciorba de perisoare din carne de pui
3
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
4
Inghetate

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Pizza cu legume
5
Aperitive

Pizza cu legume

O pizza excelenta, gustoasa, cu multe legume, pentru persoane care nu consuma carne, dar si pentru zile de post, cand se...

Pizza cu legume
Parteneri
Ciorba de stevie cu ciuperci si oua de prepelita
Bucataras.RO

Ciorba de stevie cu ciuperci si oua de prepelita

O ciorbiță ușoară de primăvară, cu adaos de oușoare și ciuperci! ;) 

Ciorba de stevie cu ciuperci si oua de prepelita
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia