Peste cu glazura de mustar

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Peste cu glazura de mustar

Ingrediente

  • file de biban / salau (fara oase ) - 2 buc
  • fresh de la o lamaie mica
  • miere - 2 lingurite
  • mustar cu miere / dijon - 6 lingurite
  • patrunjel - ½ legatura
  • marar - ½ legatura
  • ierburi uscate (Provence) - 2 lingurite rase (strict optional)
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii
• presara putina sare si piper pe ambele fileuri
• toaca patrunjelul si mararul marunt
• amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate
• pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar
• pune-l in slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min si modul de gatire High - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea fileurilor
• scoate fileurile din slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si spala vasul detasabil
• pune-l pe aragaz la foc, incinge-l bine si prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori