• fierbeti pastele in apa cu sare in functie de instructiunile de pe pachet
• scurgeti-le si puneti-le intr-un bol
• bateti cele 4 oua si puneti-le deasupra
• adaugati mozzarella data pe razatoare, iar branza de capra si branza Brie zdrobiti-le si puneti-le deasupra
• adaugati smantana de gatit, chives tocat si ton maruntit
• potriviti de sare si piper si amestecati bine
• asezati o foaie de copt in slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital si turnati compozitia acolo
• puneti capacul si setati aparatul pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore si 30 de minute.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii