Paella cu fructe de mare

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa
Paella cu fructe de mare

Ingrediente

  • creveti proaspeti – 6 buc
  • calamar proaspat – 2 buc
  • baby caracatita – 4 buc
  • ardei gras (preferabil rosii) – 2 buc
  • ceapa – 2 buc
  • fasole verde congelata – 150 g
  • morcovi – 2 buc
  • stock de peste sau de legume – 1 cana
  • turmeric – 1 lingurita
  • ulei de masline – 1 lingurita
  • orez cu bob lung sau Basmati
  • calitativ – ½ cana
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• spalati orezul in 3 ape, scurgeti-l de apa si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital
• curatati calamarii, scoateti-le acele, apoi spalati-i bine si taiati-i in forma de inele
• curatati caracatitele, scoateti-le acele, spalati-le bine si taiati-le
• taiati ardeii, ceapa si morcovii cuburi
• curatati si spalati crevetii
• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital, cu exceptia crevetilor
• adaugati stock-ul de legume sau peste si puneti capacul
• setati pe modul de gatire High
• cu 15 minute inainte de a fi gata, asezonati cu sare si piper
• in ultimele 5-7 minute adaugati si crevetii
• amestecati usor si serviti pe loc.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci