• amestecati intr-un vas drojdia, apa calduta, sarea si zaharul si lasati cca 10 min pana veti vedea ca vor
• amestecati intr-un vas drojdia, apa calduta, sarea si zaharul si lasati cca 10 min pana veti vedea ca vor incepe sa scoata mici bule
• amestecati faina cu oregano, rozmarin si cimbru
• dizolvati drojdia cu apa, sarea si zaharul peste faina, oregano, rozmarin si cimbru si amestecati usor
• adaugati si uleiul de masline
• amestecati pana obtineti un aluat dens
• framantati cca 10 min, completand cu extra faina ca sa nu vi se lipeasca de degete
• umeziti usor vasul de la slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital, adaugati hartie de copt, astfel incat sa fie dispusa foarte bine in vas, si puneti aluatul inauntru (nu este nevoie sa il lasati la dospit)
• separati galbenusul de albus si ungeti painea cu galbenus
• peste aceasta adaugati fulgii de ovaz
• inveliti capacul de la slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital intr-un prosop de bumbac, setati pe modul de gatire High si timpul de 2 ore
• dupa cca 1 ora si jumatate, intoarceti painea in vasul de Crock Pot, pentru a se rumeni si pe cealalta parte
• dupa cca 30 de min scoateti painea si lasati-o pe un tocator de lemn, acoperita cu un prosop, pentru cca 2 ore
• taiati-o si veti observa ca aveti o paine foarte aromata, satioasa, cu un miez consistent, nu atat de pufos ca-n cuptor, dar cu o crusta crocanta similara cu painile pe care le intalnim in restaurantele bavareze.
Pofta buna!
Am vazut aceasta tarta la Corina (multumesc mult pentru reteta :*) acum foarte mult timp si am zis ca intr-o...
Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarellaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj