• dati dovleacul pe razatoare si puneti-l intr-un castron
• trageti la tigaie alunele caju si dupa ce s-au rumenit, tocati-le la cutit
• adaugati-le apoi peste dovleac, impreuna cu orezul, mixul de condimente pentru pui, legumele deshidratate, sarea si piperul
• amestecati foarte bine si puneti toata compozitia in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• adaugati untul cu ierburi deasupra si turnati apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore
• din 20 in 20 de minute amestecati usor cu o spatula de silicon
• inainte de servire adaugati parmezan ras, cam 40 g si incorporati
• se serveste imediat!
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii