• dati dovleacul pe razatoare si puneti-l intr-un castron
• trageti la tigaie alunele caju si dupa ce s-au rumenit, tocati-le la cutit
• adaugati-le apoi peste dovleac, impreuna cu orezul, mixul de condimente pentru pui, legumele deshidratate, sarea si piperul
• amestecati foarte bine si puneti toata compozitia in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• adaugati untul cu ierburi deasupra si turnati apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore
• din 20 in 20 de minute amestecati usor cu o spatula de silicon
• inainte de servire adaugati parmezan ras, cam 40 g si incorporati
• se serveste imediat!
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii