Risotto cu dovleac

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa
Risotto cu dovleac

Ingrediente

  • orez Arborio (spalat si uscat) – 150 g
  • dovleac placintar – 3040 g
  • alune caju crude – 60 g
  • apa – 700 ml
  • condimente mix pentru pui – 2 linguri
  • legume deshidratate
  • bio – 1 lingurita
  • unt cu ierburi – 40 g
  • parmezan ras – 40 g
  • sare de mare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• dati dovleacul pe razatoare si puneti-l intr-un castron
• trageti la tigaie alunele caju si dupa ce s-au rumenit, tocati-le la cutit
• adaugati-le apoi peste dovleac, impreuna cu orezul, mixul de condimente pentru pui, legumele deshidratate, sarea si piperul
• amestecati foarte bine si puneti toata compozitia in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• adaugati untul cu ierburi deasupra si turnati apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore
• din 20 in 20 de minute amestecati usor cu o spatula de silicon
• inainte de servire adaugati parmezan ras, cam 40 g si incorporati
• se serveste imediat!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci