Specialitati

Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo
Specialitati

Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo
Sarmalute cu dovleac
Specialitati

Sarmalute cu dovleac

• amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper• taie

Sarmalute cu dovleac
Sarmale in foi de varza
Specialitati

Sarmale in foi de varza

• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari• restul de varza tocati-o marunt

Sarmale in foi de varza
Iaurt grecesc
Specialitati

Iaurt grecesc

• adaugati laptele de vaca in slow cooker Crock Pot 3.5 L Red si setati functia keep warm• amestecati

Iaurt grecesc
Branza proaspata
Specialitati

Branza proaspata

• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 2.4L Manual Black si setati pe modul de gatire Low• dupa 4

Branza proaspata
Crema de branza din lapte de bivolita
Specialitati

Crema de branza din lapte de bivolita

• adaugati laptele, otetul, iaurtul si sarea in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual si amestecati bine• setati

Crema de branza din lapte de bivolita
Rulada de porc cu sos picant de prune
Specialitati

Rulada de porc cu sos picant de prune

• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna

Rulada de porc cu sos picant de prune
Sarmalute in foi de vita
Specialitati

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata
Specialitati

Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul

Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata
Sarmalute libaneze in foi de vita
Specialitati

Sarmalute libaneze in foi de vita

• lasati frunzele de vita de vie peste noapte, la desarat• amestecati carnea tocata cu condimentele orientale, dar si

Sarmalute libaneze in foi de vita
Confit de rata cu cous cous
Specialitati

Confit de rata cu cous cous

• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces• crestati foarte putin pielea

Confit de rata cu cous cous
Paine cu oregano, rozmarin si cimbru
Specialitati

Paine cu oregano, rozmarin si cimbru

• amestecati intr-un vas drojdia, apa calduta, sarea si zaharul si lasati cca 10 min pana veti vedea ca vor

Paine cu oregano, rozmarin si cimbru
Unt cu ierburi aromate
Specialitati

Unt cu ierburi aromate

• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot...

Unt cu ierburi aromate
Chili con carne
Specialitati

Chili con carne

• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul

Chili con carne
Sarmalute cu afumatura si dovleac
Specialitati

Sarmalute cu afumatura si dovleac

• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •

Sarmalute cu afumatura si dovleac
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval
Specialitati

Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval

• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea

Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval
Cotlet de porc umplut
Specialitati

Cotlet de porc umplut

• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)

Cotlet de porc umplut
Mancare de hribi
Specialitati

Mancare de hribi

Mancare de hribi

Mancare de hribi
Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Specialitati

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Coulis de capsuni

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Negresa cu capsuni si menta

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Negresa cu capsuni si menta
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Kombe, o alfel de placinta
1
Preparate sarate

Kombe, o alfel de placinta

- intr-un castron se pune tot laptele , apa si drojdia maruntita . Laptele si apa sa fie caldute; - laptele cu apa si drojdie...

Kombe, o alfel de placinta
Cartofi, carnati si fleica la cuptor
2
Mancaruri cu carne

Cartofi, carnati si fleica la cuptor

Nu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...

Cartofi, carnati si fleica la cuptor
Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
3
Preparate cu miere

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine

Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
Bezele simple si rapide
4
Spume

Bezele simple si rapide

Pentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...

Bezele simple si rapide
Parteneri
Desert negresa cu nuca si cirese, fara zahar
Bucataras.RO

Desert negresa cu nuca si cirese, fara zahar

O negresa cu fructe este o bunatate! Eu am ales sa o pregatesc cu indulcior, dar voi puteti folosi zahar alb sau brut, pentru...

Desert negresa cu nuca si cirese, fara zahar
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!