Specialitati

Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo
Romania

Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo
Sarmalute cu dovleac
Romania

Sarmalute cu dovleac

• amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper• taie

Sarmalute cu dovleac
Sarmale in foi de varza
Romania

Sarmale in foi de varza

• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari• restul de varza tocati-o marunt

Sarmale in foi de varza
Iaurt grecesc
Romania

Iaurt grecesc

• adaugati laptele de vaca in slow cooker Crock Pot 3.5 L Red si setati functia keep warm• amestecati

Iaurt grecesc
Branza proaspata
Romania

Branza proaspata

• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 2.4L Manual Black si setati pe modul de gatire Low• dupa 4

Branza proaspata
Crema de branza din lapte de bivolita
Romania

Crema de branza din lapte de bivolita

• adaugati laptele, otetul, iaurtul si sarea in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual si amestecati bine• setati

Crema de branza din lapte de bivolita
Rulada de porc cu sos picant de prune
Romania

Rulada de porc cu sos picant de prune

• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna

Rulada de porc cu sos picant de prune
Sarmalute in foi de vita
Romania

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata
Romania

Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul

Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata
Sarmalute libaneze in foi de vita
Romania

Sarmalute libaneze in foi de vita

• lasati frunzele de vita de vie peste noapte, la desarat• amestecati carnea tocata cu condimentele orientale, dar si

Sarmalute libaneze in foi de vita
Confit de rata cu cous cous
Romania

Confit de rata cu cous cous

• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces• crestati foarte putin pielea

Confit de rata cu cous cous
Paine cu oregano, rozmarin si cimbru
Romania

Paine cu oregano, rozmarin si cimbru

• amestecati intr-un vas drojdia, apa calduta, sarea si zaharul si lasati cca 10 min pana veti vedea ca vor

Paine cu oregano, rozmarin si cimbru
Unt cu ierburi aromate
Romania

Unt cu ierburi aromate

• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot...

Unt cu ierburi aromate
Chili con carne
Romania

Chili con carne

• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul

Chili con carne
Sarmalute cu afumatura si dovleac
Romania

Sarmalute cu afumatura si dovleac

• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •

Sarmalute cu afumatura si dovleac
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval
Romania

Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval

• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea

Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval
Cotlet de porc umplut
Romania

Cotlet de porc umplut

• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)

Cotlet de porc umplut
Mancare de hribi
Romania

Mancare de hribi

Mancare de hribi

Mancare de hribi
Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Romania

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat
Briose cu afine

Briose cu afine

Imi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...

Briose cu afine
Cele mai apreciate rețete
Tarta cu dovlecei zucchini
1
Romania

Tarta cu dovlecei zucchini

Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...

Tarta cu dovlecei zucchini
Tocana de legume cu dovlecei
2
Romania

Tocana de legume cu dovlecei

Dovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...

Tocana de legume cu dovlecei
Ghiveci din legume si orez
3
Romania

Ghiveci din legume si orez

Un ghiveci din legume si orez foarte delicios

Ghiveci din legume si orez
Chiftele de cartofi cu dovlecel
4
Romania

Chiftele de cartofi cu dovlecel

Chiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.

Chiftele de cartofi cu dovlecel
Prajitura cu visine
5
Romania

Prajitura cu visine

Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...

Prajitura cu visine