• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 3,5L Red
• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul
• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 3,5L Red
• setati slow cooker pe modul de gatire High si timpul de 30 de minute
• cand acesta a inceput sa se topeasca, adaugati ierburile tocate si amestecati pentru un minut
• turnati apoi intr-un vas si puneti la frigider pana se intareste untul
• folositi un cub de unt aromat atunci cand gatiti, va da o savoare deosebita mancarurilor.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii