• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 3,5L Red
• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul
• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 3,5L Red
• setati slow cooker pe modul de gatire High si timpul de 30 de minute
• cand acesta a inceput sa se topeasca, adaugati ierburile tocate si amestecati pentru un minut
• turnati apoi intr-un vas si puneti la frigider pana se intareste untul
• folositi un cub de unt aromat atunci cand gatiti, va da o savoare deosebita mancarurilor.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii