Cotlet de porc umplut

• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
medie
Cotlet de porc umplut

Ingrediente

  • cotlet de porc - 1 buc 500 g
  • carne tocata de vita - 200 g
  • ceapa salota - 2 buc
  • usturoi - 2 catei
  • patrunjel - 1/2 legatura
  • cimbru uscat - 1/2 lingurita
  • boia afumata - 12 lingurite
  • vin rosu calitativ - 40 ml
  • ulei - 1 lingura
  • apa - 40 ml
  • sare, piper alb dupa gust
  • Aditional:
  • papiota culinara

Mod de preparare


• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
• tocati salota si usturoiul cubulete mici, iar patrunjelul marunt
• adaugati-le peste carnea tocata impreuna cu boiaua, sarea si piperul dupa gust
• asezonati interiorul cotletului cu sare si piper si umpleti-l cu carnea tocata
• legati-l din 3 in 3 cm cu papiota culinara
• adaugati vinul, uleiul, apa si cimbrul in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• setati modul de temperatura „High" si lasati la gatit cca. 5 ore, fara a supraveghea aparatul, timp in care va puteti ocupa de alte activitati.

Pofta buna! 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci