Chili con carne

• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa
Chili con carne

Ingrediente

  • carne tocata de vita - 700 g
  • fasole kidney - 250 g
  • ardei iute - 1 buc
  • ceapa - 2 buc
  • usturoi - 4 catei
  • boia de ardei dulce - 1 lingura
  • boia de ardei iute - 1 lingurita
  • smantana - 200 g
  • maghiran - 1/2 lingurita
  • suc de rosii calitativ - 200 ml
  • oregano - 2 lingurite
  • chimion - 1 varf de cutit
  • ardei kapia - 2 buc
  • zahar - 1/2 lingurita
  • sare si piper negru dupa gust
  • Extra:
  • orez cu bob lung - 250 g
  • nachos - 150 g
  • coriandru proaspat - 1/2 legatura

Mod de preparare

• tocati ardeii kapia cuburi mai mari
• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute
• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul iute, ardeii kapia, carnea, maghiranul, sucul de rosii, chimionul, zaharul, praful de boia dulce si iute, sarea si piperul in slow cooker Crock Pot 4,7 L Digital si setati pe modul de gatire Low pentru 4 ore
• cu 25 de minute inainte de incheierea programului, adaugati oregano si reasezonati cu sare si piper
• atunci cand montati mancarea pe farfurii, adaugati 2 linguri de smantana la fiecare portie, tocati coriandru proaspat deasupra si serviti cu nachos si orez facut preferabil la aburi.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori