• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari• restul de varza tocati-o marunt
• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari
• restul de varza tocati-o marunt
• daca varza este prea sarata, lasati-o la desarat peste noapte in apa fierbinte sau o puteti opari cu apa clocotita de cateva ori si apoi o lasati la scurs
• pregatiti carnea: amestecati intr-un bol incapator carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat in mai multe ape, sare si piper dupa gust, mararul uscat si boia dulce
• rulati sarmalele
• in vasul de la slow cooker Crock Pot 5.7L Digital puneti un strat de varza murata, putina costita taiata cubulete, foi de dafin si crengute de cimbru si asezati sarmalele
• presarati costita afumata peste fiecare rand de sarmale
• la final puneti iar un strat de varza murata si adaugati sucul de rosii si aproximativ 1 litru de apa (lichidul din vas trebuie sa fie aproximativ ¾ din cantitatea vasului)
• setati slow cooker Crock Pot 5.7L Digital pe modul de gatire High si timpul de 7 ore.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii