Sarmale in foi de varza

• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari• restul de varza tocati-o marunt

Portii
10
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
420 minute
Complexitate
medie
Sarmale in foi de varza

Ingrediente

  • varza murata 1 buc mare
  • pulpa de porc tocata 1 kg
  • orez 100 g
  • ceapa 2 buc
  • costita afumata 200 g
  • suc de rosii 300 ml
  • marar uscat 1 lingurita
  • boia dulce 1 lingurita
  • sare, piper dupa gust
  • cimbru proaspat 34 crengute
  • foi de dafin 3 buc

Mod de preparare

• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari
• restul de varza tocati-o marunt
• daca varza este prea sarata, lasati-o la desarat peste noapte in apa fierbinte sau o puteti opari cu apa clocotita de cateva ori si apoi o lasati la scurs
• pregatiti carnea: amestecati intr-un bol incapator carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat in mai multe ape, sare si piper dupa gust, mararul uscat si boia dulce
• rulati sarmalele
• in vasul de la slow cooker Crock Pot 5.7L Digital puneti un strat de varza murata, putina costita taiata cubulete, foi de dafin si crengute de cimbru si asezati sarmalele
• presarati costita afumata peste fiecare rand de sarmale
• la final puneti iar un strat de varza murata si adaugati sucul de rosii si aproximativ 1 litru de apa (lichidul din vas trebuie sa fie aproximativ ¾ din cantitatea vasului)
• setati slow cooker Crock Pot 5.7L Digital pe modul de gatire High si timpul de 7 ore.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia