Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
420 minute
Complexitate
medie
Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Ingrediente

  • muschiulet de porc 600 g
  • bresaola – 4 felii
  • baby spanac
  • chorizo de dimensiunea muschiuletului de porc – 1 buc
  • sare si piper dupa gust
  • unt – 25 g
  • rozmarin – 1 fir
  • ulei – 2 linguri
  • usturoi – 1 catel
  • vin roze demisec – 2 linguri
  • apa – 100 ml

Mod de preparare

• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfacem muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca 1 cm pana la margine, ca sa-l putem umple si rula totodata
• bateti muschiuletul de porc cu un ciocan de carne sau faceti-i mici crestaturi cu cutitul pentru a-l intinde mai bine
• asezonati-l atat la interior, cat si la exterior
• asezati feliile de bresaola (petrecute) pe muschiuletul de porc, pana aproape de margine
• peste acestea adaugati un strat de spanac baby, chorizo-ul si iarasi un strat de spanac baby
• rulati-l strans, cu grija, si apoi legati-l cu sfoara din 3 in 3 cm
• taiati-l in 3 bucati
• inveliti fiecare bucata de rulada strans, in hartie de copt, si apoi in folie de aluminiu
• pregatiti slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red pe modul de gatire High si introduceti in acesta uleiul, apa, vinul, usturoiul si rozmarinul
• peste acestea adaugati cele 3 bucati de rulada
• puneti capacul si lasati cca 7 ore
• scoateti ruladele si lasati carnea la odihnit timp de 15 minute
• intre timp lasati slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red sa functioneze pentru a se reduce sosul
• opriti slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red dupa cele 15 minute cat a stat carnea la odihnit si serviti impreuna cu aceasta.

Pofta buna!

Observatii:
• slow cooker Crock-Pot atinge aceeasi temperatura de 100 de grade, atat pe Low cat si pe High – singura diferenta este intervalul de timp.
• textura dorita a acestui preparat se poate obtine in cca 7 ore.
• este necesar ca un lichid (sosul) sa fie prezent in Crock-Pot pentru a se produce vaporii necesari gatirii corecte a ruladei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide