Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
420 minute
Complexitate
medie
Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Ingrediente

  • muschiulet de porc 600 g
  • bresaola – 4 felii
  • baby spanac
  • chorizo de dimensiunea muschiuletului de porc – 1 buc
  • sare si piper dupa gust
  • unt – 25 g
  • rozmarin – 1 fir
  • ulei – 2 linguri
  • usturoi – 1 catel
  • vin roze demisec – 2 linguri
  • apa – 100 ml

Mod de preparare

• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfacem muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca 1 cm pana la margine, ca sa-l putem umple si rula totodata
• bateti muschiuletul de porc cu un ciocan de carne sau faceti-i mici crestaturi cu cutitul pentru a-l intinde mai bine
• asezonati-l atat la interior, cat si la exterior
• asezati feliile de bresaola (petrecute) pe muschiuletul de porc, pana aproape de margine
• peste acestea adaugati un strat de spanac baby, chorizo-ul si iarasi un strat de spanac baby
• rulati-l strans, cu grija, si apoi legati-l cu sfoara din 3 in 3 cm
• taiati-l in 3 bucati
• inveliti fiecare bucata de rulada strans, in hartie de copt, si apoi in folie de aluminiu
• pregatiti slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red pe modul de gatire High si introduceti in acesta uleiul, apa, vinul, usturoiul si rozmarinul
• peste acestea adaugati cele 3 bucati de rulada
• puneti capacul si lasati cca 7 ore
• scoateti ruladele si lasati carnea la odihnit timp de 15 minute
• intre timp lasati slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red sa functioneze pentru a se reduce sosul
• opriti slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red dupa cele 15 minute cat a stat carnea la odihnit si serviti impreuna cu aceasta.

Pofta buna!

Observatii:
• slow cooker Crock-Pot atinge aceeasi temperatura de 100 de grade, atat pe Low cat si pe High – singura diferenta este intervalul de timp.
• textura dorita a acestui preparat se poate obtine in cca 7 ore.
• este necesar ca un lichid (sosul) sa fie prezent in Crock-Pot pentru a se produce vaporii necesari gatirii corecte a ruladei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci