Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa
Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

Ingrediente

  • ceafa de porc - cca 1,3 kg
  • carne tocata (amestec porc+vita) - 400 500 g
  • cimbru - 2 lingurite
  • piper - ½ lingurita
  • marar - ½ legatura
  • patrunjel - ½ legatura
  • usturoi macinat - 1 lingurita
  • ceapa - 1 buc
  • vin rosu 50 ml
  • apa - 50 ml
  • ulei de masline - 1 lingura
  • sare - dupa gust

Mod de preparare

• introduceti carnea tocata intr-un bol
• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea
• tocati mararul si patrunjelul marunt si adaugati-le si pe acestea in carne
• asezonati bine carnea cu sare, piper, cimbru si usturoi macinat
• cu ajutorul unui cutit, desfaceti bucata de ceafa pe jumatate (pe lungime), acoperiti-o cu un strat de folie de plastic si bateti-o cu un ciocan de carne ca sa o mai subtiati – atentie sa nu o rupeti
• puneti carnea tocata in centrul acesteia si intindeti-o uniform pe toata suprafata sa
• rulati carnea strans si legati-o din 3 in 3 cm cu papiota culinara
• taiati-o pe jumatate si introduceti ambele bucati in slow cooker Crock Pot 6L Sauté
• adaugati apa, vinul rosu si uleiul de masline peste
• porniti slow cooker Crock Pot 6L Sauté pe modul de gatire Low si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de expirarea timpului, asezonati cu sare si piper
• optional, o puteti sota pe plita direct in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Sauté, pentru a-i conferi o nuanta brun-aurie.

Pofta buna! 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide