Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa
Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

Ingrediente

  • ceafa de porc - cca 1,3 kg
  • carne tocata (amestec porc+vita) - 400 500 g
  • cimbru - 2 lingurite
  • piper - ½ lingurita
  • marar - ½ legatura
  • patrunjel - ½ legatura
  • usturoi macinat - 1 lingurita
  • ceapa - 1 buc
  • vin rosu 50 ml
  • apa - 50 ml
  • ulei de masline - 1 lingura
  • sare - dupa gust

Mod de preparare

• introduceti carnea tocata intr-un bol
• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea
• tocati mararul si patrunjelul marunt si adaugati-le si pe acestea in carne
• asezonati bine carnea cu sare, piper, cimbru si usturoi macinat
• cu ajutorul unui cutit, desfaceti bucata de ceafa pe jumatate (pe lungime), acoperiti-o cu un strat de folie de plastic si bateti-o cu un ciocan de carne ca sa o mai subtiati – atentie sa nu o rupeti
• puneti carnea tocata in centrul acesteia si intindeti-o uniform pe toata suprafata sa
• rulati carnea strans si legati-o din 3 in 3 cm cu papiota culinara
• taiati-o pe jumatate si introduceti ambele bucati in slow cooker Crock Pot 6L Sauté
• adaugati apa, vinul rosu si uleiul de masline peste
• porniti slow cooker Crock Pot 6L Sauté pe modul de gatire Low si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de expirarea timpului, asezonati cu sare si piper
• optional, o puteti sota pe plita direct in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Sauté, pentru a-i conferi o nuanta brun-aurie.

Pofta buna! 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci