• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
• dati legumele si cascavalul prin razatoare
• intr-un castron amestecati toate ingredientele
• dati pielea pulpelor la o parte, avand foarte mare grija sa nu o rupeti, asezonati in interior si umpleti-le pe fiecare cu compozitia din castron
• acoperiti pulpele si asezonati-le si la exterior
• inveliti-le pe fiecare in folie de copt, apoi in folie de aluminiu si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital impreuna cu apa si setati modul de gatire Low si timpul de 6-7 ore, pentru pulpe de dimensiuni medii. Timpul poate varia in functie de dimensiunea pulpelor.
Observatii:
• Slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital este optim pentru a gati astfel de preparate (umplute), intrucat permite coacerea perfecta a umpluturii si in acelasi timp exteriorul isi mentine consistenta si textura – de cele mai multe ori, cand pregatim un preparat ce contine o umplutura, riscam ca produsul final sa fie ars la exterior si negatit in centru, daca temperatura nu este reglata corect.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii