Tocanita de mistret

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de mistret

Ingrediente

  • pulpa de mistret – 800 g
  • pastrama de Plescoi sau pastrama afumata (berbecut) 500 g
  • pesto alla Puttanesca (cu rosii si masline) – optional – 4 linguri
  • morcovi – 2 buc mai mari
  • cartofi – 3 buc
  • foi de dafin – 4 buc
  • rosii – 3 buc
  • usturoi – 5 catei
  • ceapa rosie – 1 buc mai mare
  • ceapa verde – 1 legatura
  • patrunjel – 1/2 legatura
  • coriandru boabe – 1 lingura
  • zeama de portocala – 150 ml
  • miere – 1 lingura
  • apa fierbinte – 2 pahare
  • vin rosu
  • demisec
  • calitativ – 100 ml
  • sare si piper negru dupa gust

Mod de preparare

• fasonati ambele tipuri de carne (daca e cazul) si taiati-le apoi cuburi
• taiati morcovii, cartofii, rosiile si ceapa cuburi
• taiati usturoiul si ceapa verde marunt
• zdrobiti într-un mojar boabele de coriandru
• adaugati toate ingredientele în slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital, cu exceptia patrunjelului
• amestecati-le si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul High si lasati la gatit pentru aproximativ 4 ore
• odata fierte legumele si carnea, taiati patrunjel proaspat pe deasupra si serviti.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori