Unt cu ierburi aromate

• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 3,5L Red

Portii
10
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • unt de casa - 400 g
  • marar - 1/4 legatura
  • patrunjel - 1/4 legatura
  • ceapa verde - 1/4 legatura
  • usturoi verde - 1/4 legatura
  • sare - 1/2 lingurita

Mod de preparare

• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul
• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 3,5L Red
• setati slow cooker pe modul de gatire High si timpul de 30 de minute
• cand acesta a inceput sa se topeasca, adaugati ierburile tocate si amestecati pentru un minut
• turnati apoi intr-un vas si puneti la frigider pana se intareste untul
• folositi un cub de unt aromat atunci cand gatiti, va da o savoare deosebita mancarurilor.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Flatbread cu branzeturi si rosii

Adică o pâine plată, cu roșii și brânzeturi, un fel de pizza Margherita! ;) Deja am preparat-o a doua oară,...

Flatbread cu branzeturi si rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca