• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi • taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii
• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi
• taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii cuburi
• taiati ceapa cuburi mici
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura „High" și caliti inainte ceapa in acesta
• adaugati chimen și boia, apoi adaugati ambele tipuri de carne
• asezonati cu sare și piper dupa gust
• cand carnea a inceput sa prinda culoare, adaugati putina apa cat sa le acopere (sau supa de vita daca aveti)
• cand carnea este semifiarta, adaugati cartofii, morcovii și telina
• adaugati apoi cremele de gulyás și pasta de ardei
• adaugati la scurt timp și ardeii multicolori
• acoperiti cu apa sau supa de vita, puneti capacul și lasati sa fiarba, consistenta sa trebuie sa fie ca de o supa mai groasa
• verificati atat legumele, cat și carnea cu o furculita, pentru a vedea daca au fiert corespunzator iar in momentul in care textura lichidului este una de supa groasa, atunci putem spune ca preparatul este gata (cca. 8-10 ore, in functie de volumul de lichid din slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital).
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj