Bogracs Gulyas

• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi • taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa de porc - 500 g
  • pulpa de vita - 500 g
  • morcovi - 3 buc
  • cartofi - 3 buc
  • telina - 1/4 buc
  • ardei grași multicolori - 1 buc verde, 1 buc roșu, 1 buc galben
  • boia dulce - 2 linguri
  • pasta de ardei - 1 lingurita
  • crema de gulyás iute - 1/4 borcan mic
  • crema de gulyás dulce - 1 borcan mic
  • chimen macinat - 1½ lingura
  • ulei de floareasoarelui - 2 linguri
  • ceapa - 2 buc
  • sare și piper - dupa gust

Mod de preparare

• fasonati carnea de porc și cea de vita și taiati-o cuburi
• taiati morcovii, telina, ardeii și cartofii cuburi
• taiati ceapa cuburi mici
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura „High" și caliti inainte ceapa in acesta
• adaugati chimen și boia, apoi adaugati ambele tipuri de carne
• asezonati cu sare și piper dupa gust
• cand carnea a inceput sa prinda culoare, adaugati putina apa cat sa le acopere (sau supa de vita daca aveti)
• cand carnea este semifiarta, adaugati cartofii, morcovii și telina
• adaugati apoi cremele de gulyás și pasta de ardei
• adaugati la scurt timp și ardeii multicolori
• acoperiti cu apa sau supa de vita, puneti capacul și lasati sa fiarba, consistenta sa trebuie sa fie ca de o supa mai groasa
• verificati atat legumele, cat și carnea cu o furculita, pentru a vedea daca au fiert corespunzator iar in momentul in care textura lichidului este una de supa groasa, atunci putem spune ca preparatul este gata (cca. 8-10 ore, in functie de volumul de lichid din slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital).

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare aromata cu vinete si pui

Mancare aromata cu vinete si pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca