Supa de cartof cu porumb

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa
Supa de cartof cu porumb

Ingrediente

  • cartofi – 3 buc (mai mari)
  • ceapa verde – 4 fire
  • ardei jalapeno – 1 buc
  • ardei iute rosu – 1 buc
  • condimente amestec pui – 3 lingurite
  • sucul de la o lamaie
  • porumb la conserva – 300 g
  • chimion – 1 varf de cutit
  • oregano uscat – 1 lingurita rasa
  • paprika afumata – 1/2 lingurita
  • apa – cat sa acopere
  • sare si piper – dupa gust
  • lapte de migdale pentru servire
  • limes – 2 buc

Mod de preparare

• taiati cartofii cubulete si puneti-i in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• tocati ceapa verde marunt si puneti-o deasupra
• scoateti semintele ardeilor si taiati-i oblic – puneti-i apoi in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• puneti peste acestea porumbul, chimionul, oregano, paprika, sare si piper si stoarceti sucul de la o lamaie
• acoperiti cu apa si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 4 ore
• asezonati din nou cu sare si piper cu 15 minute inainte de incheierea programului
• serviti cu lapte de migdale si felii de limes.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori