• curatati, spalati si taiati cuburi toate legumele
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 2.4 L Manual si setati pe modul de gatire High
• acoperiti 3 sferturi cu apa si adaugati si usturoiul si busuiocul, tocate in prealabil
• cand acestea au fiert, scurgeti trei sferturi din zeama, iar cel ramas, il adaugati in blender impreuna cu legumele si asezonati dupa gust
• pasati si adaugati treptat smantana de gatit
• mixati toate legumele pana cand au consistenta unei creme omogene
• se poate servi cu crutoane, paine prajita sau grisine.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii