• curatati si taiati morcovii si cartofii cuburi potrivite, de aceeasi dimensiune• curatati si taiati ceapa si telina Apio
• curatati si taiati morcovii si cartofii cuburi potrivite, de aceeasi dimensiune
• curatati si taiati ceapa si telina Apio cubulete mai mici
• turnati apa fiarta peste rosii, curatati-le pielita si tocati-le marunt
• taiati usturoiul marunt
• tocati frunzele de oregano si busuioc
• adaugati morcovii, cartofii, ceapa, telina, rosiile si usturoiul, impreuna cu foile de dafin, de oregano si busuioc, sucul de rosii, apa (sau supa de legume), sarea si piperul in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital
• puneti capacul si setati pe modul de gatire Low si timpul 6-8 ore (timpul poate varia in functie de nivelul de lichid din slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital (depinde foarte mult de lichidul pe care-l vor lasa si legumele)
• taiati dovleceii pe lungime si scoateti-le miezul cu o lingurita (acolo se retine foarte multa apa)
• taiati-i apoi cubulete potrivite
• dupa incheierea programului, adaugati dovleceii, fasolea verde congelata, fasolea rosie (kidney), fasolea alba si pastele
• mutati pe modul de gatire High si timpul 15 minute, gatiti pana cand pastele devin moi
• gustati si reasezonati daca este cazul.
Pofta buna!
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj