Iata cum se prepara laptele condensat. Pentru a prepara lapte condensat aveti nevoie de zahar, miere, unt, lapte praf si esenta de vanilie.
Iata cum se prepara laptele condensat. Pentru a prepara lapte condensat aveti nevoie de zahar, miere, unt, lapte praf si esenta de vanilie.
Se pune apa la înfierbântat şi apoi se adauga zahărul, mierea de albine, untul topit şi esenţa de vanilie şi se amestecă totul până se topeşte zahărul.
Se amestecă apoi laptele praf şi se amestecă continuu până se omogenizează totul foarte bine. Se poate păstra maxim 7 zile la frigider.
Laptele condensat se foloseşte la diverse creme pentru prăjituri, torturi.
Sursa acestei retete este blogul culinar alice-albinutza.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii