Sos de ciocolata

Pentru sosul de ciocolata puneti la foc 75 ml lapte cu 150 ml frisca lichida si aduceti la punctul de fierbere.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 ml lapte
  • 150 ml frisca lichida
  • 250 g ciocolata menaj.

Mod de preparare

Pentru sosul de ciocolata puneti la foc 75 ml lapte cu 150 ml frisca lichida si aduceti la punctul de fierbere. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Adaugati 250 g ciocolata menaj, rupta bucati mici si amestecata pana se topeste si se omogenizeaza.


Sosul de ciocolata poate fi servit la clatite, prajituri si la alte deserturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori