Sosurile de fructe de servesc peste salata de fructe, cu decor de frisca. Sosul de kiwi si menta este delicios.
Pentru sosul de kiwi si menta intr-o cratita puneti 150 ml apa, 75 g zahar tos si cateva ramurele de menta. Dati la foc mic, amestecati din cand in cand si fierbeti timp de patru minute, raciti si strecurati pentru a indeparta menta, apoi faceti un piure din trei bucati de kiwi, amestecati siropul si maruntiti fin, intr-un mixer, timp de cateva secunde.
Sosul de kiwi si menta se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii