Sosurile de fructe de servesc peste salata de fructe, cu decor de frisca. Sosul de kiwi si menta este delicios.
Pentru sosul de kiwi si menta intr-o cratita puneti 150 ml apa, 75 g zahar tos si cateva ramurele de menta. Dati la foc mic, amestecati din cand in cand si fierbeti timp de patru minute, raciti si strecurati pentru a indeparta menta, apoi faceti un piure din trei bucati de kiwi, amestecati siropul si maruntiti fin, intr-un mixer, timp de cateva secunde.
Sosul de kiwi si menta se serveste rece.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu