Sos de portocale

Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocale pana devin spumoase,apoi se adauga vinul si zeama de portocale.Se pune vasul pe foc si se bat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2portocale
  • 250ml vin alb
  • 4oua
  • 150gr zahar
  • coaja rasa de portocale

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocale pana devin spumoase,apoi se adauga vinul si zeama de portocale.Se pune vasul pe foc si se bate bine compozitia,cu telul,pana se ingroasa.
Se serveste la budinci

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa