Sos de zahar ars cu lapte

Sosul de zahar ars este ideal pentru diferite tipuri de budinci. El se obtine foarte usor, din zahar si lapte.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g zahar
  • 1 pahar lapte.

Mod de preparare

Sosul de zahar ars cu lapte se prepara astfel: se caramelizeaza intr-o cratita 150 g zahar (nu prea tare fiindca devine ama­rui). Se stinge cu lapte.


Se serveste in sosiera la budinci, gris cu lapte, orez cu lapte si alte dulciuri.

Alte retete recomandate:

Tort de mere cu zahar ars

Tarta cu visine

Rulada cu capsuni

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema din legume coapte la cuptor

Supa crema din legume coapte la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca