Sos de zahar ars cu lapte

Sosul de zahar ars este ideal pentru diferite tipuri de budinci. El se obtine foarte usor, din zahar si lapte.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g zahar
  • 1 pahar lapte.

Mod de preparare

Sosul de zahar ars cu lapte se prepara astfel: se caramelizeaza intr-o cratita 150 g zahar (nu prea tare fiindca devine ama­rui). Se stinge cu lapte.


Se serveste in sosiera la budinci, gris cu lapte, orez cu lapte si alte dulciuri.

Alte retete recomandate:

Tort de mere cu zahar ars

Tarta cu visine

Rulada cu capsuni

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii