Sos de zmeura

Se stoarce intr-o panza 1/2 kg. de zmeura, se lasa sa se limpezeasca cu 1/4 l de vin alb. Se freaca 4 galbenusuri cu 200 gr. zahar, se amesteca cu inc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. de zmeura
  • 1/4 l de vin alb
  • 4 galbenusuri
  • 200 gr. zahar

Mod de preparare

Se stoarce intr-o panza 1/2 kg. de zmeura, se lasa sa se limpezeasca cu 1/4 l de vin alb. Se freaca 4 galbenusuri cu 200 gr. zahar, se amesteca cu incetul cu zeama de fructe si se bate cu telul la marginea aragazului, pana ce creste ca o spuma.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...