Sos din gemuri pentru budinci

Se pune faina intr-o cratita sa se incalzeasca putin pe foc mic,apoi se torna laptele cate putin si se amesteca mereu.Se introduce untul si se amestec

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4l lapte
  • 25g unt
  • 20g faina
  • 2linguri gem de orice fel

Mod de preparare

Se pune faina intr-o cratita sa se incalzeasca putin pe foc mic,apoi se torna laptele cate putin si se amesteca mereu.Se introduce untul si se amesteca bine.Se adauga gemul si se amesteca pana devine un sos omogen.
Se serveste la budinci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...