Bulion simplu

Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos. Rosiile se rup bucati si se dau la fiert cu o lingurita de sare.

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • sare
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru bulion simplu rosiile se rup bucati si se dau la fiert cu o lingurita de sare, se fierb pana se inmoaie bine, apoi se dau la racit. Se trece prin sita sucul, dupa care se fierbe din nou pana la consistenta dorita. Dupa aceea, sucul se toarna fierbinte in sticle, se adauga deasupra putin ulei si se sterilizeaza in paturi.


Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide