Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos. Rosiile se rup bucati si se dau la fiert cu o lingurita de sare.
Pentru bulion simplu rosiile se rup bucati si se dau la fiert cu o lingurita de sare, se fierb pana se inmoaie bine, apoi se dau la racit. Se trece prin sita sucul, dupa care se fierbe din nou pana la consistenta dorita. Dupa aceea, sucul se toarna fierbinte in sticle, se adauga deasupra putin ulei si se sterilizeaza in paturi.
Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii