Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Ingrediente

  • rosii - 2 kg
  • pastarnac - 1 buc
  • telina - 1 buc (mica)
  • busuioc proaspat - 1213 frunze
  • fresh de portocale - cca 1 litru
  • zahar brun - 1 lingurita
  • morcovi - 2 buc
  • parmezan ras - 100 g
  • crutoane - dupa preferinta
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul
• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare
• taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile
• cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron
• mixati compozitia cu blenderul Breville Hand Blender, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida
• adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul 
• mixati inca o data si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci