Sos de fructe de padure

• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C • vidati toate ingredientele intr-o punga

Portii
8
Timp pregatire
3 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa
Sos de fructe de padure

Ingrediente

  • fructe de padure congelate - 500 g
  • vin rosu calitativ, demisec - 20 ml
  • martini rosu - 20 ml
  • anason stelat - 2 buc
  • cardamon bobite - 56 bobite
  • ienibahar - 56 bobite
  • scortisoara - 1 baton
  • zahar brun - 2 linguri (3 daca preferati mai dulce)

Mod de preparare


• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C
• vidati toate ingredientele intr-o punga mai mare, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• introduceti punga in aparatul de gatit SousVide Supreme pentru 2 ore
• dupa 2 ore, varsati continutul intr-o craticioara si reduceti (ingrosati) compozitia la foc medium pentru cca. 10 min
• lasati sa se raceasca si serviti – merge de minune cu carnea de curcan.

Pofta buna! 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori