Lutenita este un sos de rosii iute aperitiv pentru care se aleg rosii mari si bine coapte, se spala, se aseaza intr-o tava emailata si se dau la cuptor.
Lutenita este un sos de rosii iute aperitiv pentru care se aleg rosii mari si bine coapte, se spala, se aseaza intr-o tava emailata si se dau la cuptor. Cand a scazut apa lasata de rosii, atunci inseamna ca sunt gata; se curata de pielita, se pun intr-un vas si se bat bine cu lingura de lemn. Se pun ulei, ceapa tocata marunt, patrunjel tocat si, dupa gust, ardei iute. Este un aperitiv foarte gustos. Cantitatile sunt dupa dorinta si dupa gust.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii