Sos de coacaze

Coacazele se curata de codite, apoi se pun la fiert 15-20 de minute in zeama de oase sau in apa. Separat, se amesteca intr-un vas smantana, zaharul s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-300 gr de coacaze
  • 100 gr smantana
  • 30 gr faina
  • 300 ml zeama de oase
  • zahar
  • sare

Mod de preparare

Coacazele se curata de codite, apoi se pun la fiert 15-20 de minute in zeama de oase sau in apa. Separat, se amesteca intr-un vas smantana, zaharul si faina, apoi se dizolva in zeama fiarta de la coacaze. Se amogenizeaza bine si se adauga piureul obtinut din coacaze, se sareaza si se pune din nou la foc pana da odata in clocot.


Se serveste la fripturile din vanat.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Piftie de curcan

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos