• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C • vidati toate ingredientele intr-o punga
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C
• vidati toate ingredientele intr-o punga mai mare, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• introduceti punga in aparatul de gatit SousVide Supreme pentru 2 ore
• dupa 2 ore, varsati continutul intr-o craticioara si reduceti (ingrosati) compozitia la foc medium pentru cca. 10 min
• lasati sa se raceasca si serviti – merge de minune cu carnea de curcan.
Pofta buna!
Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...
Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj