Sos de fructe de padure

• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C • vidati toate ingredientele intr-o punga

Portii
8
Timp pregatire
3 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fructe de padure congelate - 500 g
  • vin rosu calitativ, demisec - 20 ml
  • martini rosu - 20 ml
  • anason stelat - 2 buc
  • cardamon bobite - 56 bobite
  • ienibahar - 56 bobite
  • scortisoara - 1 baton
  • zahar brun - 2 linguri (3 daca preferati mai dulce)

Mod de preparare


• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C
• vidati toate ingredientele intr-o punga mai mare, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• introduceti punga in aparatul de gatit SousVide Supreme pentru 2 ore
• dupa 2 ore, varsati continutul intr-o craticioara si reduceti (ingrosati) compozitia la foc medium pentru cca. 10 min
• lasati sa se raceasca si serviti – merge de minune cu carnea de curcan.

Pofta buna! 

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)

Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...

Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca