Sos de rosii

Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba. Se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina. Se lasa s

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rosii
  • unt proaspat (cit o nuca)
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • 1 frunza de telina

Mod de preparare

Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba.

Se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina.

Se lasa sa mai fiarba pana se ingroasa cat trebuie.

Inainte de a servi se scoate frunza de telina.
Pofta buna!

Alte retete

gasiti aici:

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Mancare de mazare cu sau fara carne cu sos de rosii

Spanac cu pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...