Sos de rosii

Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba. Se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina. Se lasa s

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rosii
  • unt proaspat (cit o nuca)
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • 1 frunza de telina

Mod de preparare

Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba.

Se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina.

Se lasa sa mai fiarba pana se ingroasa cat trebuie.

Inainte de a servi se scoate frunza de telina.
Pofta buna!

Alte retete

gasiti aici:

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Mancare de mazare cu sau fara carne cu sos de rosii

Spanac cu pui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!