Sos De Rosii

Se pune la calit ceapa si rosia tocate marunt. Se adauga usturoi taiat feliute subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauag bulionul, busuio

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sticla bulion
  • 1 rosie
  • 1 ceapa mica
  • usturoi
  • foi de dafin
  • busuioc
  • sare si piper

Mod de preparare

Se pune la calit ceapa si rosia tocate marunt. Se adauga usturoi taiat feliute subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauag bulionul, busuioc si foi de dafin.

Se fierbe 5 min si este gata.


Se foloseste la paste, chiftelute marinate sau supa.

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!