Sos de rosii cu ceapa si ardei iuti

Pentru acest sos de rosii cu ceapa si ardei iuti se fierb rosiile si se paseaza, se amesteca cu ardeii, ceapa si condimentele date prin masina de tocat, apoi se fierb.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg rosii
  • 1 kg ardei rosii
  • 2 ardei iuti
  • 4 cepe mari
  • 4-5 cuisoare
  • 4 linguri de zahar
  • 2 cescute de otet
  • boabe de enibahar pisat

Mod de preparare

Pentru acest sos de rosii cu ceapa si ardei iuti se fierb rosiile si se paseaza, se amesteca cu ardeii, ceapa si condimentele date prin masina de tocat, apoi se fierb ca o marmelada. Fierbinte, se pun in borcane si se lasa pana a doua zi.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...