Se pun la calit intr-un vas cu unt incins, ceapa si morcovul taiate felii subtiri. Se adauga faina, cimbrul, o bucatica de foaie de dafin si se lasa
Se pun la calit intr-un vas cu unt incins, ceapa si morcovul taiate felii subtiri. Se adauga faina, cimbrul, o bucatica de foaie de dafin si se lasa sa se rumeneasca usor, la foc mic. Se adauga apoi miezul de la rosiile curatate de seminte si pielite, putina zeama de carne, usturoiul pisat, sarea, piperul, un varf de lingurita de zahar si se lasa la fiert o ora. Se trece totul prin sita si se clocoteste 4-5 minute.
Se serveste cu un cartof fiert zdrobit si carne fiarta. Alte retete: Ciorba radauteana Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti