Sos rapid de rosii

Sosul de rosii poate fi servit cu paste. Se realizeaza simplu si este foarte delicios. Aveti nevoie de cateva rosii frumoase.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rosii
  • unt proaspat cat o nuca
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 1 frunza de telina.

Mod de preparare

Sosul de rosii poate fi servit cu paste. Se realizeaza simplu si este foarte delicios. Pentru aceasta reteta de sos aveti nevoie de cateva rosii frumoase. Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba; se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina. Sosul de rosii se lasa sa mai fiarba pana se ingroasa cat trebuie. Inainte de a se servi, se scoate frunza de telina.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...