Sosul de rosii poate fi servit cu paste. Se realizeaza simplu si este foarte delicios. Aveti nevoie de cateva rosii frumoase.
Sosul de rosii poate fi servit cu paste. Se realizeaza simplu si este foarte delicios. Pentru aceasta reteta de sos aveti nevoie de cateva rosii frumoase. Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se pun sa fiarba; se trec prin sita, se adauga sarea, zaharul, untul si frunza de telina. Sosul de rosii se lasa sa mai fiarba pana se ingroasa cat trebuie. Inainte de a se servi, se scoate frunza de telina.
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj